calyx's FotoPage

By: calyx xcarez

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 1-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
G-14 BUNDLE!!

g-14 bundle...
 
 
View all 10 photos...
Ahli G-14 BUNDLE sedang beroperasi di cawangan-cawangan Pasar Malam...yang diketuai oleh Pengerusi yg berwibawa (minat kakak bakso) iaitu Mr.Mat Bakso..di bantu oleh Naib Pengerusi iaitu Suzane..walaupun amoi ini comel..tapi pandai woo..

Di sertai oleh Setiausaha Agung yang cute mute iaitu = Teeny.. hakhakhak..very close wif Bendahari Agung yang anggun iaitu = Asma....haha...tidak lupa juga kepada Pegawai Perhubungan yang byk berjasa dan menjadi mangsa fitnah coz hubungan dgn org ramai dicemburui oleh byk pihak..itulah dia = ReeN yg berkaca mata..!!

Selain itu, G-14 Bundle tidak sunyi tanpa kehadiran Pegawai Keceriaan 1 iaitu NeL yg selalu berasmara dgn awek manjeenye iaitu si BibY di tmpt² yg fuhhh!! sukar di kenal pasti..wakaka..dibantu pula oleh Pegawai Keceriaan 2 iaitu NaZ yg tlh sepakat dgn SeRtiH utk berbulan madu di hotel sebelah pasar malam pada tahun 2006..cesss!!!! hahaha..G-14 Bundle gak tatap kemas dan bersih coz ada Pegawai Kebersihan yg amat pembersih..(yalah tu...) ucapan keramat yg tidak bisa dilupakan oleh dak nih ialah "pandai ni sya kadang²..." hahaha..orgnya kin panas jugak kadang² iaitu Rayner...

G-14 BUNDLE juga sentiasa terhibur oleh nyanyian² dan layanan² yg beshhh oleh Pegawai Hiburan 1 iaitu AuNi dan pelayannya ialah Pegawai Hiburan 2 iaitu Evline..Kedua²nya lawa,cantik dan ganas woo....hakhakhak..Ku juga tidak lupa kepada Pegawai Informasi Terkini iaitu Nabillah@Sam yg menjadi sumber utama bg informasi² semasa dan terkini bg sekutu²nyaaa...bagus baguss....hehe...

Segala keselamatan G-14 Bundle plak di kuasai oleh Pegawai Keselamatan yg batakzz iaitu Eastmen yg zahirnya amat batak manakala batinnya poyo coz cewek di convent ja dlm pikirannya tuhh!! Selain keselamatan,hal kebajikan G-14 Bundle pun di jaga dgn penuh licin (konon lahh padahal..huh) oleh Pegawai Kebajikan iaitu FeL yg juga poyo coz mabuk cintan...

Akhir sekali, G-14 Bundle are not perfect if Arwan is not around us coz he is the one who is Pegawai Usrah & Dakwah yg berdisiplin dan akan membaca doa sebelum buka posa di pasar malam...serta selalu mengingatkan solat kpd sekutu²nya....

Itulah Al-kisah G-14 Bundle...hakhakhak..c u next time..

Laporan disediakan oleh,
Teeny
Secretary G-14 Bundle 2005


Monday, 7-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
wit ma classmate at UMS..

 
teeny n asma..
wit ma bes pren..
View all 9 photos...


Saturday, 12-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
FADAM time bseday FARAh..

 
 
 
View all 49 photos...
Gile aku tgk gambar diorg nih...


Thursday, 27-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
KKIA & Sutera Habour KK, Sabah -15.01.2005

adammm..
adam....
wit ajk AFC
View all 12 photos...
A special thanks to wawa coz byk menjayakan gamba² semua nihh.. peace!!!


Monday, 17-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
wit my crazie classmate..!!

 
 
 
View all 9 photos...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net